Prośba o pomoc dla Szkoły Podstawowej nr 1 w Krzepicach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • greg.ko
    Drive
    • 2014
    • 59

Marlej ja Tobie radzę udaj sie do salonu i poudawaj zainteresowanego. Weź LIII sobie na jazdę. Dają auto na kilka godzin. Testujesz samemu tam gdzie chcesz. Ja właśnie dzięki temu że masz czas aby auto samemu lepiej obadać spojrzałem na nią zupełnie inaczej. Ma wady, ale może sie podobać. Natomiast jako używana patrząc na jej awaryjność w odniesieniu do trwałości ogólnie dzisiejszej motoryzacji po gwarancji i opinie o LIII jak i w kategorii "value for the money" to nie jest głupi pomysł.
  • rafiki
    RS
    • 2012
    • 15975
    • Superb III (3V3)

Szkoła Podstawowa nr 1 w Krzepicach razem z ich przedszkolem w Łobodnie założyła Klub Rodzica Dziecka Niepełnosprawnego "Mila i Przyjaciele", którego ideą jest pomoc rodzinom dzieci niepełnosprawnych i autystycznych. Wnioskują w Fundacji AVIVA o przyznanie kwoty 5500 zł na działalność Klubu. Potrzebują poparcia dla tego wniosku. Wszystko jest wyjaśnione w poniższej wiadomości przesłanej przez szkołę:
    Witam

wspólnie z naszym przedszkolem w Łobodnie stworzyliśmy Klub Rodzica, który ma na celu wspierać rodziny dzieci niepełnosprawnych i autystycznych. Wystartowałyśmy z inicjatywą w Fundacji Aviva, chcemy pozyskać pieniądze na nasz Klub . Dzięki tym funduszom szybciej udało by nam się sprowadzić specjalistów, którzy by udzielali rodzicom porad z różnych dziedzin ( radca prawny, terapeuci: SI, terapii behawioralnej, rehabilitant, neurolog itp), dlatego postanowiliśmy spróbować w Fundacji Aviva i potrzebujemy głosów. Głos można oddawać codziennie, bardzo by nam to pomogło . Oczywiście jak nam się nie uda to specjalistów i tak sprowadzimy tylko może to dłużej potrwać . Jeżeli chodzi o glosowanie to trzeba wpisać tylko maila i kod pocztowy i później na maila przyjdzie wiadomość, w której jest link na który trzeba kliknąć żeby potwierdzić oddanie głosu. Można oddać 10 głosów z jednego IP dziennie, ale każdy z innego maila.

Z góry serdecznie dziękujemy,

PS. To link do strony z naszą inicjatywą

https://todlamniewazne.pl/inicjatywa...zyjaciele.html
    Jeżeli możecie to zagłosujcie, to nic nie kosztuje a może pomóc wielu dzieciom i ich rodzicom.
    رافال
    Spoty
    Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• georgg
      RS
      • 2013
      • 17103
      • Octavia II (1Z3)
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

poszły 3 i myślę, że codziennie tak będzie aż do zakończenia akcji.
      SPOTY ŚLĄSKIE- ruszyć ZAPRASZAMY!
      ​​​
      Grzegorz

Moja Ambitna Czarnula

Komentarz

• ruwado
        RS
        • 2009
        • 14885
        • Octavia IV (NX3)

+1
        pozdrawiam - Darek

Komentarz

• aro_40
          RS
          • 2007
          • 1529
          • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

+1
          If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.

Komentarz

Pracuję...